Blog

Ontdek Emirates

posted 2017-02-13 11:46:25.520 tags Emirates Dubai Uniglobe Zakenreizen A380

Zoals u van ons gewend bent werken wij samen met de beste partners die wij zorgvuldig voor u selecteren. Het is logisch dat niet iedere partner even bekend is bij u. Daarom brengen wij u graag onze partners onder de aandacht.

Emirates, de luchtvaartmaatschappij uit Dubai, stelt zichzelf graag voor aan u. Zij geven precies aan welke voordelen zij bieden wanneer u voor hen kiest.

Ultramoderne vloot en superieure luxe
Emirates Uniglobe luxeEmirates is een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. De ultramoderne vloot brengt u naar meer dan honderd ruim 150 bestemmingen op zes continenten.

Emirates is een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. De ultramoderne vloot brengt u naar meer dan honderd ruim 150 bestemmingen op zes continenten.

Uw eigen privéchauffeur
First Class of Business Class vliegen begint al bij uw voordeur, kantoor of hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u naar en van het vliegveld gereden door een van onze privéchauffeurs. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. De Chauffeur Drive-service staat in meer dan 70 steden wereldwijd tot uw beschikking.
   
Loyale klanten worden extra beloond
Emirates Uniglobe crewEmirates Business Rewards, het spaarprogramma voor het midden - en kleinbedrijf (MKB), heeft sinds 28 augustus 2016 een aantal positieve veranderingen ondergaan.
Business Rewards laat bedrijven profiteren van reizen die hun werknemers en gasten maken; met elke vlucht verdient het bedrijf Business Rewards punten, terwijl de individuele reiziger Skywards Miles kan blijven sparen. Zo is het dubbel sparen wanneer u kiest voor Emirates.

Vanaf 1 juli 2012 kunnen leden van het Emirates Business Rewards programma tevens sparen middels een boeking via subaccount:name.

Wilt u meer informatie over het Business Rewards Programma? Neem dan contact met ons op via info@uniglobe.nl of 
      
Reis in stijl naar uw bestemming
De First Class is een bijzonder luxe omgeving, met op een select aantal vluchten Private Suites. Deze bieden een persoonlijke oase van rust, comfort en complete privacy. De Private Suites zijn voorzien van een persoonlijke minibar, massagestoelen, lie-flatbedden en een werkplek met flatscreen-tv.

Ontspan in Business Class
Stijlvol en innovatief: alles in de Business Class is ontworpen om u uitgerust op uw eindbestemming aan te laten komen. In de met internet uitgeruste lounges houdt u contact met thuis of kunt u ongestoord werken. Maar ook aan boord werkt u comfortabel verder. Vanuit uw stoel heeft u de beschikking over een oplader voor uw laptop en kunt u sms’en, telefoneren en e-mailen.

Emirates Uniglobe A380Vluchtschema
Twee keer per dag vliegt Emirates vanaf Amsterdam naar Dubai. Door deze dagelijkse dubbele verbinding is een korte overstap naar een andere Emirates bestemming gegarandeerd.

De vluchten naar Dubai worden altijd uitgevoerd door Airbus A380 toestellen. Deze vliegtuigen zijn uiterst comfortabel en zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten om een de vlucht uiterst comfortabel te laten verlopen. Overigens is Emirates de enige airline die met dit type toestel van en naar Schiphol vliegt.

De vluchttijden zijn alsvolgt:

Amsterdam  Dubai EK 148    Dubai  Amsterdam    EK 147
14:30u 00:15u +1     08:05u 13:15u   
              
Amsterdam Dubai  EK 150    Dubai Amsterdam   EK 149
22:00u 07:35u +1     14:55u 20:00u

Heeft u verdere vragen over Emirates? Neem dan contact met Travel op.

<< back to blog listing\
comments powered by Disqus
UNIGLOBE Travel Holland
Evert van de Beekstraat 1-5
1118 CL Schiphol

Twitter   Linkedin   Instagram   Youtube